Uncategorized

Hva er egentlig suksess?

De fleste av oss tenker at vi vil bli suksessfulle iløpet av livet, men hva er egentlig suksess? I denne artikkelen skal vi gå nærmere inn på hva som blir regnet som suksess. Dette er også noe vi

Penger

Dette er ofte det som definerer hva som er suksess innenfor business. Du kan finne enorme mengder lister over de firmaene som tjener aller best i landet. Mange føler at når de har oppnådd stor rikdom så har de fått suksess.

Makt

Det som ofte også kommer med penger, er makt. Dette er noe som mange er mer ute etter også enn penger. Noen vil si at hvis du har makt så kan du også tjene mer penger. Så de to går hånd i hånd. Det finnes faktisk bøker og artikler som er publisert om de mektigste i landet.

Innflytelse

Noe som har blitt mer og mer populært er innflytelse. Dette kan du kanskje relatere til begrepet blogger eller influencer. Heldigvis finnes det også bedrifter som kan ha en positiv innflytelse på oss, som for eksempel Tibber som jobber for kundene sine. For at de skal ha de aller beste prisene! Dette er noe vi mener at er en veldig positiv innflytelse, ikke bare på markedet, men spesielt for sine kunder.

Status

Når det kommer til jobbtitler, så er det noen som har mer status enn andre. Det er faktisk mange som mener at det finnes en maktelite i Norge. Heldigvis så er status så mye mer enn jobbtitler. Noen mener at status er negativt, mens andre mener det er positivt.

Mange mener at det er disse overstående faktorene som er indikator på hvor suksessfull du er. Dette stemmer faktisk ikke, fordi hvis du leser i ordboken på definisjonen av ordet suksess så vil du finne ut at suksess faktisk betyr hell eller lykke. Dette betyr ikke nødvendigvis at suksess er noe du kan oppnå bare ved hardt arbeid, men at du faktisk trenger litt hell eller lykke for at alt skal gå i boks. Er ikke dette ganske bisart egentlig?

Hvilke faktorer er det du mener gjør deg suksessfull? Dette er noe vi virkelig har lyst til å vite mer om!

Tags :