Ymse

Behov for nytt bad?

Drømmen om et perfekt baderom er noe mange nordmenn har til felles. Enten man foretrekker et lyst og luftig bad med feminint preg, eller om man heller foretrekker maskuline, mørke fliser og dempet belysning, er drømmebadet noe alle skulle ønske at de hadde. Men bad er ikke billige, og alt som skal kjøpes nytt koster ofte skjorta. Ikke bare skal man ha alt utstyret, men som oftest må det ofte en rørlegger til for å sjekke at alt er i orden og godkjenne våtrommet. På grunn av dette er det mange som utsetter oppussing av badet altfor lenge, og dette kan ofte føre til enda større kostnader i ettertid. Derfor er det viktig å planlegge den økonomiske biten skikkelig, slik at man får gjort mest mulig, billigst mulig.

Drømmebadet – boligens tempel

Selv om de aller fleste vet hva et bad brukes til, blir rommet for mange brukt som et slags tempel i boligen. Det er et sted hvor man kan gjøre sitt fornødne, men også et rom for avspenning og velvære. Mange sjekker meldinger og sosiale medier under den velfortjente pausen, mens andre leser bøker eller ser til og med filmer når de først får muligheten til å sette seg. ikke alle har alt på stell på badet, og da kan det fort bli vanskelig å slappe av. Rot, flekker og gammel baderomsinnredning kan virke forstyrrende, samtidig som mange gamle løsninger ikke lenger tjener sitt formål på samme måte. Det har skjedd mye på baderoms-fronten de siste årene, og det har blitt både større utvalg og lavere priser etter hvert som flere konkurrenter har kommet på markedet. Drømmebadet med badekar og massasjedusj kan nå bli en realitet med rett planlegging og finansiering.

God planlegging minsker kostnadene

Før man starter med oppussing av bad, er det viktig å ha oversikt over det som må gjøres, og da må det sertifiserte rørleggere til. Når et prisoverslag har blitt gjennomført, kan man gå i gang med finansieringen. Hvis man har penger til overs, kan dette gå ganske problemfritt, men det er ikke alle som bare sitter med nok penger til å pusse opp et helt bad liggende. Det kan derfor være en idé å sammenligne banker og kreditt-tilbydere, og dette er noe man kan gjøre hos Sambla. Sammenlign ulike tilbydere og søk om lån hos Sambla via nettsiden deres, og finn ut hvem som tilbyr de beste betingelsene på lån raskt og smertefritt. En klar oversikt gjør det lettere å velge riktig og komme i gang med drømmebadet en gang for alle.

Tags :