Uncategorized

Start din frilanskarriere i dag

Frihet og økonomisk uavhengighet er noe vi alle drømmer om i våre liv. For folk flest blir det derimot med drømmen. De aller fleste ender opp med å følge en helt vanlig mal for sine mål. En skaffer seg en utdanning, enten videregående eller universitet, får sin første jobb, og jobber til en er mellom 65 og 70 år. Dette er altså en mal som majoriteten aldri vil vike fra. Men du kan velge en annerledes rute og bli en frilanser i dag. Da trenger du ikke følge de kjedelige fotsporene til dine forgjengere, og du kan få igjen for strevet i hverdagen din!

Friheten du vil elske

Det aller beste med å være en frilanser er uten tvil at du ikke har din egen sjef. Sjefene i dagens samfunn er ikke til å tåle, og du hater nok din sjef hvis du har en akkurat nå. Det er noe med friheten ved det å ikke måtte svare til noen. Samtidig må du huske på at du som frilanser kan jobbe veldig fleksibelt. Ønsker du å dra til USA for en ukes tid for eksempel, så skal du bare ta med deg PC-en din og jobbe derfra. Naturligvis vil du være noe bundet til tid, men det er ikke noe forskjell på om du ønsker å jobbe fra 8-16 eller 16-23. Denne fleksibiliteten er helt uvurderlig å ha!

De økonomiske mulighetene

Lykkes du innen frilans er det ingen grunn til at du ikke kan tjene store penger også. Her er inntektsmulighetene enorme, og ofte får frilansere mye bedre betalt enn ansatte i organisasjoner. Alt du trenger å gjøre for å heve en fet lønnsslipp er å bygge opp din ekspertise, få et par jobber og benytte en faktura privatperson fra frilansfinans. Før du vet ordet av det vil summen på din konto skyte i været. Du vil absolutt elske å være en frilanser, og ikke bekymre deg for at du ikke skal tjene nok. Kanskje kan det være litt trått i starten, men med pågangsmot henter du deg fort inn med fete lønningsslipper.

Start din drift i dag

Et godt tips kan være å starte en liten hjemmeside med et par eksempler av arbeid du har gjort. Gjør litt research online om hvilke klienter som kan trenge din hjelp, og sett i gang med søknader. Det er en ufattelig etterspørsel etter frilansere, fordi det å ansette en person for en stilling i Norge er meget dyrt. Så sant du markedsfører deg selv aktivt, så bør det ikke være noe problem å få tilgang på nok arbeid i din hverdag. Vær aktiv, vær smart og gå all in. Det å være en frilanser kan virkelig være den endringen du trenger i ditt liv!

Tags :