Ymse

Nettopp startet egen business? Gjør smarte økonomiske valg

Når man bestemmer seg for å starte sin egen business er det ikke alltid man er helt økonomisk klar. Er du den impulsive typen som plutselig fikk en kjempeidé som var for god til å legge på is en stund, kan du sikkert kjenne deg igjen.

Avhengig av hva slags firma du starter og hvilke tjenester du planlegger å tilby, vil også kostnadene variere. Er du for eksempel en frilanser innen et kreativt felt? Da trengte du kanskje både ny datamaskin og nytt kamera da du kastet deg ut i eventyret det er å være sin egen sjef.

Latt deg friste?

Kanskje du har latt deg friste til å kjøpe utstyr på nedbetaling? Slik markedet er i dag er det svært lett å få tak i akkurat det du trenger, selv om du ikke har mulighet til å betale med én gang. Noen ganger bruker man kanskje kredittkortet sitt, andre ganger er man så heldig at butikken ikke har renter på nedbetalingen, for eksempel de første 30 dagene. Det finnes mange muligheter i dag.

Noen butikker har også inngått samarbeid med kredittfirmaer, hvor du oppretter en nedbetalingskonto. Er du en pionerånd som har pådratt deg ulike forbrukslån? Da er det veldig lurt å samle disse smålånene med Refinansiering24.no med en gang.

Hold oversikten med bare én regning

Fordelene med refinansiering er mange: du slipper å holde styr på regninger fra ulike innkrevere, og å regne på hva som er lurest å betale ned på først. Du får bare én regning å forholde deg til, noe som gjør livet mye enklere. Når man har sitt eget firma er det mye å holde styr på fra før av.

Samler du gjelden din i en regning, kan du fokusere på det som faktisk er viktig, nemlig lidenskapen din for selve jobben. Tenk at du har skapt deg noe helt eget, og at du er din egen sjef? Det er en drømmesituasjon for mange. Med orden i økonomien har du en bekymring mindre, og mer tid til å utvikle både deg selv og firmaet ditt!

Tags :